De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Prinses Harte

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
333 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

2 fietsteams, 16 sportievelingen. Met deze warme groep nemen wij in mei 2022 deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

16 sportievelingen met elk hun eigen verhaal over (prinses) Harte. Als buurman/-vrouw, als papa/mama van een klasgenootje, als moeder van een favoriete babysit of speelkameraad, als vriend(in) des huizes ... En uiteraard ook de papa en mama van Harte, maar evengoed Lukas, die de strijd tegen kanker won en toen van ons een ridderpakket kreeg, en zijn ouders, ondertussen actieve vrijwilligers.

16 sportievelingen, 16 warme mensen, allemaal met het hart op de juiste plaats: Berit, Elke, Johan, Koen, Leen, Monique, Bart, Kristof, Patrick, Erik, Lieven, Els, Lien, Els, Lukas en Marleen.

Twee teams in de schoot van vzw Prinses Harte, omdat de missie van de werking, waarin we allemaal een of andere rol spelen, ons erg hard aanspreekt.

Onze vzw werd kort na het overlijden van de zesjarige Harte aan kanker, in 2013, opgericht. Sindsdien verdelen we jaarlijks minstens 100 kleurrijke ridder- en prinsessenpakketten aan kinderen met kanker in het UZ van Gent, Leuven, Wilrijk, Jette en ook over de taalgrens in Brussel (Huderf en St. Luc) en Luik (La Citadelle en Mont-Liéga).

We fietsen voor Harte, maar evengoed voor die vele andere kinderen, wiens strijd tegen kanker alles behalve eenvoudig is.

We gaan vol overgave fietsen, ook al hebben sommigen van ons nog nooit op een koersfiets gezeten. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, en uiteraard ook om het verhaal van onze eigen vzw Prinses Harte verder uit te dragen.

Volg onze acties via onze website, Facebookpagina of Instagram.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170192077

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.