De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Prinses Harte

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
4145 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Een gezellige bende is het, het fietsteam van Prinses Harte, maar allemaal met het hart op de juiste plaats: Berit, Elke, Els, Johan, Dimi, Koen, Leen en Monique. Na een eerste deelname in 2017 was het enthousiasme groot om opnieuw een fietsteam in te schrijven voor deze editie. Een team dat nu volledig in de schoot van vzw Prinses Harte ligt. Omdat de missie van de vzw, waarin we allemaal een of andere rol spelen, ons erg hard aanspreekt.

Onze vzw werd opgericht na het overlijden van de 6-jarige Harte - het dochtertje van twee teamleden - aan kanker. Sindsdien verdelen we jaarlijks 150 tot 200 kleurrijke ridder- en prinsessenpakketten aan kinderen met kanker in de vier universitaire ziekenhuizen in Vlaanderen.

We fietsen dus voor Harte, maar evengoed voor die 200 andere kinderen. Of dichter bij huis, die papa, buur, vriendin, partner ... die zelf te maken kreeg met kanker.

Samen vormen we een team dat vol enthousiasme gaat fietsen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, en uiteraard ook om het verhaal van onze eigen vzw Prinses Harte verder uit te dragen.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170192077

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.