De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Radio 2-wielers

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Lieve luisteraars, familie en vrienden,

De grootste familie wil meedoen met de grootste actie voor Kom op tegen Kanker: de 1000 km.

Kanker is jammer genoeg een ziekte waar bijna iedereen mee te maken krijgt. Ook wij. De ene verloor een vriend of familielid, de ander kent nog iemand die vecht tegen de ziekte. Daarom gaat de redactie van Radio 2 Vlaams-Brabant & Brussel de strijd tegen kanker aan en kruipen we onze fiets op. Of we daar fysiek klaar voor zijn, weten we nog niet, maar mentaal alvast wel.

Onze acht meest sportieve collega’s (of dat denken ze toch) trekken binnenkort hun fietspakske aan om te trainen, maar we staan nog voor een andere uitdaging: het inzamelen van 5500 euro. En daarvoor hebben wij jouw hulp nodig! Storten kan, maar je mag je ook verwachten aan megaleuke acties: een quiz, een comedy-avond en een ultravette veiling. Meer info volgt snel (ook via Facebook) want onze redactie is vol enthousiasme begonnen met alle voorbereidingen. Hiphoi!

Trouwens, als je tijdens het hemelvaartweekend nog vrij bent, kom ons dan zeker aanmoedigen in Mechelen of in één van de middagsteden! We gaan het nodig hebben en sfeer verzekerd. :-)

Meer info volgt, wij kijken er alvast naar uit!

Sportieve groetjes,

de Radio 2-wielers.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170222793

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.