De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Saloncoureurs

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
4356 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
3 teams kunnen niet starten

Na de jubileumeditie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker staken we met een aantal gelijkgestemde zielen de koppen bij elkaar.

We legden de lat hoog en schreven ons met drie teams in voor de volgende editie tijdens het hemelvaartweekend van 2021.

Met een groep van 16 fietsers en heel wat sympathisanten willen we ons steentje bijdragen.

We komen bovendien ook met 4 lopers aan de start van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

Daarom zamelen we € 19.000 in ten voordele van Kom op tegen Kanker. Dit bedrag gaat integraal naar onderzoek met een directe invloed op het leven en welzijn van kankerpatiënten.

Om dit bedrag samen te brengen, steken wij met de Saloncoureurs de handen uit de mouwen en organiseren wij tal van activiteiten.

Volg ons op www.facebook.com/Saloncoureurs of op www.instagram.com/saloncoureurs

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170200060

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.