De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sandra the Rose

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
7674 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Ik droomde dat we samen op één fiets zaten, ik vooraan en jij achterop heel dicht tegen me aangedrukt

Sandra

44 jaar, borstkanker

Mama, echtgenote, dochter, zus, schoonzus, vriendin, maar vooral een prachtige vrouw.

Als wetenschapper hoopte Sandra dat, door haar verschillende behandelingen en deelname aan onderzoeken, patiënten in de toekomst zouden kunnen geholpen worden in hun strijd tegen kanker.

Daarom fietsen wij deze 1000 km TEGEN kanker, VOOR het leven !

 

In het weekend van Hemelvaart 2019 (30 mei – 2 juni 2019) kan je komen supporteren in Mechelen of ergens langs de 8 trajecten van 125 km die we zullen afleggen met onze 2 teams.

Doel is om tegen 30 mei 2019 € 10.000  samen te brengen voor Kom op tegen Kanker en hen te steunen in het onderzoek naar behandelingswijzen van kanker.

Hoe? --> kijk vlug onderaan

Dank voor jullie warmte!

Nancy (zus), Gunter (echtgenoot), Gilles (schoonbroer), Sven, Jo, Leen, Hilde, Hugo, Jan, Yves, Christine en Barbara (vrienden en vriendinnen).

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170194505

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.