De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

SAVA

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
4770 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

TEAM SAVA STELT ZICH VOOR

 

Ieder van ons heeft een ouder, een familielid of een vriend(in) die strijdt of gestreden heeft tegen kanker. Negen jaar geleden gingen we voor het eerst op de pedalen staan als de ‘Miekes’ ter ere van Mieke Op de Beeck, die toen haar gevecht tegen kanker had verloren. We reden de voorbije edities ook voor Elke Maerevoet. Ook zij overleefde de ziekte niet. Ondertussen vonden we in SAVA (café met tapas, Grote Markt 13 in Mechelen) steun voor onze acties en komen we aan de start als ‘team SAVA’.


Deze editie willen we Annemie, Leen en Kris een hart onder de riem steken. Zij vechten momenteel tegen kanker en wij duimen allemaal heel hard voor hun herstel. Wij fietsen daarom gedurende 4 dagen 1000 km tegen kanker. Het startgeld van 5500 euro dat we hiervoor inzamelen gaat integraal naar wetenschappelijk kankeronderzoek.

Kris, Nicole, Werner, Dirk en Veerle

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170095636

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01feb
01 februari 2023 - 25 maart 2023

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.