De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sportmedisch Centrum SEZZ - Maarten Van Caenegem

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
3560 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten
 
Internationaal

Als allroundsporter en arts met bijzondere interesse in de sportcardiologie ben ik als het ware gerold in het fietsgebeuren en heb zoals vele flandriens de microbe stevig te pakken. Al enige tijd stond het steunen van deze actie op mijn bucketlist, maar het voorbije jaar werd ook ik geconfronteerd met de harde realiteit en het ongenadig karakter van deze aandoening en verloor hierbij een goede vriend, trainingspartner en teamgenoot aan de gevolgen van darmkanker. Ook de dag dat ik telefoon kreeg van een collega met de mededeling dat mijn schoonvader ten prooi gevallen was aan prostaatkanker sloeg ook in als een bom en zorgt dat je op dat moment rolt van zorgverlener naar steun en toeverlaat. Beiden gaven me de boost de uitdaging aan te gaan onder het motto We Ride Together. Om dit alles in veilige banen te leiden, laat ik me begeleiden door ons eigen team van het Sportmedisch Centrum van het Sint-Elisabeth Ziekenhuis te Zottegem. 

#SMCZ #WeRideTogether #de1000km #KOTK #HammerTime

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 350016164

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.