De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sterke Jan

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

10 teams
4100 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
10 teams kunnen niet starten

Beste vrienden, kennissen en sympathisanten,

Sterke Jan is intussen een fenomeen binnen de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Waar we zeven jaar geleden begonnen zijn met één ploegje, als ondersteuning voor onze vriend Jan die getroffen was door darmkanker, zijn we intussen uitgegroeid tot één van de grootste groepen in de pelotons van de 1000 km.

Onze groep bestaat uit veel meer dan onze fietsers. Er zijn onze sympathisanten die veelvuldig en opvallend aanwezig zijn in Mechelen, langs het parcours en in de middagsteden en die steeds voor ambiance zorgen. Onze rode T-shirts en dito petten zijn intussen alom gekend. We zijn intussen een grote vriendenkring, van verschillende generaties, die zich samen inspannen voor de strijd tegen kanker. Wij maken van de 1000 km een vierdaags feest; een feest van hoop en vriendschap, met steeds het doel van ‘Kom op tegen Kanker’, geld inzamelen voor de strijd tegen kanker, in het achterhoofd.

In de voorbije jaren zijn we gegroeid van één team, naar drie teams, vier teams (een eerste damesteam), tien teams (10 solorijders), tien teams (met 69 fietsers, tussen 18 en 74 jaar), tot 11 teams in 2018 (waaronder 3 solorijders en 60 andere fietsers). Dit betekent dat we in zes jaar dat we deelnamen al € 195.000 bij elkaar gebracht hebben.

In 2019 gaan we de kaap van de € 200.000 keren door opnieuw deel te nemen met tien teams.

We zoeken dus opnieuw € 50.000. Om deze gigantische som bij elkaar te krijgen organiseren we een aantal acties:

- De ‘zesde Sterke Jan Classic’ op 29 juli 2018 (fietstocht 80 km, gezinsfietstocht 30 km, wandelingen 7 en 14 km, gezellig openluchtcafé met drank, eten en animatie)

- Onze stand op de Ballonekesstoet in Duffel in September

- Onze CAVA- en WIJNverkoop in de wintermaanden

- De ‘Sterken Jay’, after Work party op onze feestweide

- De kerstmarkt in de Elzestraat (Sint-Katelijne-Waver)

- Kerstmarkt Stationsstraat Duffel op 20 december

- Jays Zomerbar in mei, te Waarloos

- Driekoningen zingen met onze Sterke Jeannen op 5 januari as. in en om Duffel

- Kerstbike Café Blauwen Hoek op 30 december.

… en wie weet, verzinnen we nog wel iets…

Kortom er is voor ieder wat wils! Uw steun, op welke manier dan ook, klein of groot is van harte welkom en wordt zeer gewaardeerd!

Vergeet niet: indien u ons steunt door een storting via de rekening van Kom op tegen Kanker, met vermelding van onze referte, wordt er vanaf een gift van 40 euro, door Kom op tegen Kanker een fiscaal attest afgeleverd.

Iedereen die ons steunt, zowel financieel als mentaal, willen wij al bij voorbaat van harte danken.

Alle sterke Jannen en Jeannen…

 

sterkejan.be

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170086530

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.