De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Stevige Trappers

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
9990 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

De Stevige Trappers!

Dat is een groep vrienden die samen een bijdrage willen leveren aan de strijd tegen kanker. En tegelijkertijd alle mensen die nu tegen de ziekte strijden een hart onder de riem willen steken.

Helaas werd iedereen van ons team reeds van dichtbij of van veraf geconfronteerd met de vreselijke ziekte die kanker is. Sommigen werden zelfs keihard getroffen. In 2015 stierf Stefan, de man van Hilde, papa van o.a. Jolien en Jakob en schoonbroer van Jan, aan een hersentumor. Ook Griet, een goede vriendin van Gila aan wie we in 2017 onze rit opdroegen, verloor ondertussen de strijd tegen borstkanker. Ursula heeft veel te vroeg afscheid moeten nemen van haar moeder omwille van kanker. Helaas hebben we inmiddels ook afscheid moeten nemen van Christel, die ons team door dik en dun steunde, ook tijdens haar eigen gevecht tegen borstkanker. Recent verloor ook de vader van Benjamin de strijd. En ook in onze ruimere omgeving sloeg de ziekte met de regelmaat van de klok toe.

We fietsen echter niet alleen ter nagedachtenis van wie we aan de ziekte verloren hebben, maar ook voor onze vrienden en familieleden die nu nog de strijd tegen kanker aangaan: voor Karin, voor Miriam, voor Carla, ....... 

Daarom fietsen wij samen de 1000 km voor Kom op tegen Kanker!  Want hoe moeilijk het ook is om van iemand afscheid te nemen, wij willen dat verlies ombuigen in iets positiefs en onze energie gebruiken mee te helpen strijden tegen de ziekte.

Daarom vragen wij om jullie bijdrage of steun.

HARTELIJK DANK!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170162472

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.