De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Anima

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Anima neemt deel met twee teams. Wij baten in het hele land woonzorgcentra, assistentiewoningen, herstelverblijven en kortverblijven uit. 'Zorgen voor elkaar' is een van onze kernwaarden. Vandaar dat we Kom op tegen Kanker een warm hart toedragen en met volle overtuiging deelnemen aan de 1000 km. 

Team 1

Operationeel directeur Erwin Lips rijdt de solorit van 1000 km en doet dit in het bijzonder voor zijn neefje met kanker. 'Ik vind het maar een kleine moeite in vergelijking met de strijd tegen kanker die velen moeten voeren.'

Team 2

De deelnemers van het tweede team zijn:

  • Kinesist Bart Van Laethem (woonzorgcentrum De Toekomst).
  • Financieel directeur Eric Maes, die in het verleden ook al deelnam aan de 1000 km.
  • Directeur van woonzorgcentrum Château d’Awans, Johan Hayen.
  • Verpleegkundige Peter Luppens (woonzorgcentrum Zonnesteen).
  • Kinesitherapeute Paula Schurmans (woonzorgcentrum Zevenbronnen).
  • Onze steun en toeverlaat bij drukkerij Artoos, Axel Dahlem.
  • En tot slot: de zaakvoerder van ons digitaal bureau, Peter Verbinnen.

Welke acties organiseren de woonzorgcentra?

De woonzorgcentra van Anima zullen een actie naar keuze opzetten om hun fietsers te kunnen laten starten. Dat gaat van een tombola, tot koekjes en snoep verkopen en een spaghetti-avond organiseren. 

Je kunt al onze acties op deze pagina volgen.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170239062

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.