De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team C*tien

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
837 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
4 teams kunnen niet starten

17 mei 2009 (diagnosedag) en 1 december 2009 (de dag waarop de ziekte onhoudbaar was geworden) zijn data die voor eeuwig in mijn geheugen gegrift staan, omdat kanker toen mama’s leven overhoop haalde en dat van ons voor eeuwig veranderde. De tijd stond stil.

In 2016 wilde ik niet stilstaan, maar fietsen. Fietsen tegen die f¨¨¨ ziekte, voor iedereen die er mee te maken krijgt/kreeg. Voor mama. Ik vond al heel snel twee zotte vriendinnen ('t zijn de beste) die met me mee wilden doen: Jolien en Carolien. En natuurlijk mijn allerliefste broer, Milos, mijn steun en toeverlaat! We vonden razendsnel vier vrienden die ons team wilden vervolledigen, elk met hun eigen motivatie. Team C*tien was geboren!

De eerste deelname was voor ons allen een geweldige ervaring. Zowel bij het verzamelen van het vereiste inschrijvingsgeld als tijdens het fietsen zelf voel je zoveel steun dat je dit alles bijna op een wolk beleeft. 

Het fiestweekend was een onbeschrijfelijk moment ... Dit willen we nog eens!

In 2017 werd ons team groter! 16 renners, 3 teams. Opnieuw met groot succes. In 2018 namen we opnieuw deel aan de 1000 km. En dat met nóg grotere ambities: 4 teams, 25 fietsers, 20.000 euro inzamelen.

In 2019 evenaarden we dit.

2020 zou onze vijfde deelname worden, helaas gooide Corona roet in het eten. De 1000km ging niet door en ook de editie van 2021 moest eraan geloven.

In 2022 konden we dan eindelijk onze 5de deelname verzilveren met 2 teams. Maar nu, in 2023, mikken we opnieuw hoger. Met maar liefst 5 team, waarvan er 4 de Vlaamse wegen zullen trotsen en 1tje de internationale wegen, willen we deelnemen.

Helpen jullie ons om het inschrijvingsgeld in te zamelen?

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170151559

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.