De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team F

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
1836 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

In 2004 werd ons gezin plots door elkaar geschud. Onze jongste dochter en kleine zus Flo bleek levensbedreigend ziek. Enkele terugvallen en behandelingen tijdens de daaropvolgende jaren waren zwaar om dragen. Maar mede dankzij haar enorme vechtlust is Flo vandaag een mooie, stralende jonge vrouw.

2023 wordt het voor ons Team F een jubileumeditie: de tiende deelname! 
Naast de tiende keer van Harry als solorijder, starten we deze editie ook met nog twee extra teams. Flo zal samen met broer Bo en met vrienden de tocht door Vlaanderen aanvatten. 

Maar helaas moeten we iets toevoegen aan ons verhaal: in 2020 is ook grote zus Free de strijd aan tegen kanker moeten aangaan.

Of met de woorden van broer Bo:

" 2020 of het einde van het decennium, de start van iets nieuws, het zou gevierd moeten worden en toch gingen de laatste dag van 2019 mijn hersenen en emoties in nationale staking. Hetgeen ik nooit had zien aankomen vond plaats, naast mijn ene zus werd nu ook mijn andere zus gediagnosticeerd met kanker.

Alsof de uitdagingen niet groot genoeg bleken in ons gezin worden we opnieuw getest.

Als grote broer in de familie durf ik zeggen dat ik mijn fair gedeelte van pijn & levenservaring reeds heb mogen ervaren het afgelopen decennium.
Als grote broer in de familie durf ik ook zeggen dat wij het afgelopen decennium een complex parcours afgelegd hebben, niemand ziet namelijk ons stil en eenzaam verdriet, de verborgen moedeloze tranen, de twijfels en vele onzekerheden. En toch zijn we als gezin uiterst veerkrachtig, hecht en liefdevol.

Als er 1 ding is dat mijn zussen mentaal mag kwellen is het hun grote broer en niet kanker en dus vechten we, niet omdat het moet maar omdat we als gezin nooit iets anders gedaan hebben en nooit iets anders zullen doen."

We voegen er opnieuw een kernwoord bij: Team F: Family, Friends, Fun, Forever, Fighter, Flandrien, Flo, Free, ..., F*ck you cancer en we gaan er ook deze keer weer tegenaan!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170058420

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.