De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Sofie 1000

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
6380 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

In 2021 gaan we 1000 km fietsen voor Kom op tegen Kanker, voor Sofie!

Sofie Steenhoudt verloor de ongelijke strijd tegen de ziekte, er was geen doeltreffende remedie. Daarom gaan we fietsen en met onze actie geld inzamelen om het kankeronderzoek te steunen. Zodat er wel een remedie komt en de strijd in de toekomst kan worden gewonnen.

Ons team hebben we natuurlijk 'Team Sofie 1000' gedoopt; haar drive, organisatietalent en stralende lach zijn onze inspiratie. Onder haar motto - plan en doe - vliegen we er in!

Powered by An-Sylvie Steenhoudt, Geert Meskens, Peter Dhauwers, Hilde Versyck, Hendrik Vandemarliere, Christophe Fort, Johan Vanderdonckt, Dirk De Cuyper, Marinko Naessens, Pascal Van Overmeire, Brigitte Van Houtte, Veronique Pattyn, Yves, Peter Eeckhout, Patrick Meersschaert.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170232695

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

24mrt
24 maart 2021 - 30 juni 2021

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.