De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Tsjik Tsjak volle bak

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
5971 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

In 2012 werd Geert totaal onverwacht, zoals veel anderen, geconfronteerd met het K-woord. Tijdens de operatie werd een hersentumor vastgesteld die drukte tegen de spraak en de motoriek en daardoor niet kon worden verwijderd. Na 7 jaar werd er vastgesteld dat de tumor terug aan het groeien was. En opnieuw de hele weg van chemo, enz. ... Hierna was het weer aan de weg timmeren om terug op krachten te komen.

Dan is ook het idee ontstaan om deel te nemen aan 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Het idee was eerst om dit alleen te doen. Maar 1000 km alleen is een hele onderneming.

En toen kwam er één naam naar boven die eventueel wel zou willen meefietsen: Tom. De kans is klein, dat als er iets met twee wielen mee gemoeid is, hij neen zal zeggen.

Toen de vraag kwam, had zijn vrouw juist ook het verdict gekregen dat er borstkanker was vastgesteld. Nog een reden te meer om niet neen te zeggen.

Dus zo begint ons avontuur voor die 1000 km. Dus elke steun is welkom! Alvast merci hiervoor.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170236335

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.