De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Tim Oost Architect

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
12.035 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Tim Oost Architect BVBA trapt mee tegen kanker!
 

Elk jaar steunen we met ons kantoor een goed doel, een project waar we graag ons steentje aan bijdragen. Dit jaar willen we dit koppelen aan een sportieve uitdaging.

Tijdens het hemelvaartweekend van 2021 (13-16 mei) gespen we onze helmen vast, klikken we onze schoenen in onze pedalen en fietsen we vier dagen lang 1000 km ten voordele van de strijd tegen kanker. Inderdaad in vier dagen 1000 km!

Wie? We nemen deel met twee teams. De 1000 km wordt onderverdeeld in acht etappes van 125 km, dus twee etappes per dag. Tim fietst solo in vier dagen de 1000 km. Het tweede team bestaat uit acht fietsers die de etappes onder elkaar zullen verdelen. Zij zullen Tim elk op hun beurt vergezellen en ervoor zorgen dat hij de finish haalt!

Waarom? Om mensen met kanker een hart onder de riem te steken en het kankeronderzoek een boost te geven. Wij dragen graag ons steentje bij om kanker te vermijden, bestrijden en verzachten. (En een beetje afzien op de fiets kan echt geen kwaad!)

Met onze deelname aan de 1000 km schenken we per team 5.500 euro aan Kom op tegen Kanker. Deze netto-opbrengst van 11.000 euro gaat integraal naar belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170232800

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.