De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Tope Sterk(er)

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
6310 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Tope Sterk(er) is een groep collega's van gemeente, OCMW en Autonoom Gemeentebedrijf Oostkamp die in 2018 voor het eerst aan de start kwam van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dat dankzij de steun van vrienden, familie en de vele collega's van verschillende diensten die enthousiast de verschillende acties steunden.

Na onze geslaagde deelnames in 2018 en 2019 gaan zowel de renners als het ondersteunende team er opnieuw vol voor. Ook in 2020 willen we weer met twee teams starten!

De succesvolle acties voor de editie van 2019 zorgden alvast voor een klein startkapitaal richting de 11.000 euro die we moeten inzamelen om onze twee teams te laten starten in het hemelvaartweekend van 2020. We hopen dat we ook nu opnieuw op jullie steun mogen rekenen tijdens de verschillende acties en evenementen die we de komende maanden organiseren. Hou zeker onze Facebookpagina en de activiteiten op deze webpagina in het oog.
En natuurlijk komen ook onze rospotten terug, dus spaar al maar je 1, 2 en 5 eurocentjes (grotere munten passen ook in de pot, hoor).

We kijken ernaar uit om je op een of meerdere van onze activiteiten te verwelkomen en bedanken je alvast voor je steun!

Tope Sterk(er)

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170193592

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.