De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Tope Sterk(er)

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
5354 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Tope Sterk(er) is een groep collega's van gemeente en OCMW Oostkamp die in 2018 voor het eerst aan de start kwam van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dat dankzij de steun van vrienden, familie en de vele collega's van verschillende diensten die enthousiast onze acties steunden.

Zowel de renners als het ondersteunende team zijn overtuigd dat we er vol voor moeten blijven gaan om het kankeronderzoek te ondersteunen. Ook in 2023 willen we weer met twee teams starten!

We organiseren in de aanloop naar het Hemelvaartweekend verschillende activiteiten om geld in te zamelen richting de 11.000 euro startgeld. We hopen dat we ook nu opnieuw op jullie steun mogen rekenen. Hou dus zeker onze Facebookpagina en de activiteiten op deze webpagina in het oog. En natuurlijk zijn onze rospotten er nog altijd, dus spaar al maar je 1, 2 en 5 eurocentjes (grotere munten passen ook in de pot, hoor).

Bedankt alvast voor je steun!

Tope Sterk(er)

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170193592

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

19jul
19 juli 2022 - 31 maart 2023

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.