De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Tour Tivoli

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
5745 EUR ingezameld
1 team kan starten
2 teams kunnen niet starten

Tour Tivoli bestaat uit een groep enthousiaste sportievelingen en we hebben de ambitie om in 2023 met 3 teams deel te nemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

We vertegenwoordigen verschillende generaties en hebben als gemeenschappelijk doel ons steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker. Sommigen onder ons zijn getrainde fietsers, voor anderen is dit een sportieve uitdaging. We gaan er echter voor om iedereen die tegen kanker strijdt een hart onder de riem te steken!

Velen van ons werden in hun directe omgeving al geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. We fietsen ter nagedachtenis aan de familieleden en vrienden die we aan de ziekte verloren hebben: de papa van Wim, de mama van Dirk, de tante van Ellen, de grootmoeder van Vincent, de oma van zijn vrouw Joke, Aimé, Jan, Stefaan, Rolanda … 

We fietsen ook voor familieleden en vrienden die kankerpatiënt zijn: Carinne, Barbara, Annie, Ilse, de spelers van de toneelgroep ‘Ik ben kankerpatiënt: "et alors?"’. Els werd in 2018 zelf gediagnosticeerd met borstkanker. Ze heeft ondervonden hoe zwaar de impact van kanker is. Na haar kankertraject heeft ze het sporten geleidelijk aan opgebouwd en sport heeft haar revalidatieproces een grote boost gegeven. Met haar deelname wil ze iedereen die nu tegen kanker vecht een hart onder de riem steken en daarnaast werkt ze zo ook verder aan haar eigen herstel. 

Hoopgevend is het feit dat steeds meer mensen goed behandeld kunnen worden, zoals ook de nicht van Ellen en de papa van Trinette. En daar doen we het uiteindelijk voor!

Om met 3 teams deel te kunnen nemen, willen we 16.500 euro bijeen verzamelen. En daarbij rekenen we op jou en jouw steun! Dit kan op verschillende manieren:

 • Door een storting op de rekening van Kom op tegen Kanker, met vermelding van onze teamcode (zie de details onderaan deze pagina). 
 • Of door één van de volgende acties te steunen:
  • cava, appelsap en honingverkoop 
  • Valentijnsontbijt 
  • 3-koningen zingen
  • chocolaatjes verkoop

Ook voor bedrijven hebben we interessante sponsorpakketten. We bedanken alvast onze topsponsors: Soigneurs Vélo by de fietsenmaker, V.A.S. Benelux BV, HSFD Consultancy, My Way Coaching! Deze sponsors zorgen er - samen met jullie - voor dat we we met onze 3 teams kunnen deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. 

Alvast bedankt aan iedereen die ons wil steunen, zowel financieel, mentaal of als helpende hand bij één van onze acties!! Jouw steun, op welke manier dan ook, wordt zeer gewaardeerd!!

Groetjes van de Tour Tivoli-fietsers,

Kathleen, Marc, Ellen, Guy, Pascale, Filip, Vincent, Dirk, Gilles, Lorentz, Caroline, Els, Ann-Sofie, Freek, Elisa,Trinette en Wim

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

 • online een gift te doen via de knop hierboven.
 • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170232901

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

12feb
12 februari 2023 - 12 februari 2023

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.