De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Triptrap tegen Kanker

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
3 teams kunnen niet starten

Een sportieve prestatie koppelen aan het goede doel? Dat is echt iets voor ons. Wij zijn Indi Smitz, Marijn Verdult en Christophe Van Hoorebeeck en doen in 2022 (opnieuw) mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Tijdens het hemelvaartweekend fietsen wij elk maar liefst 1000 km bij elkaar.

Christophe, het 3de en meest recente lid van het team, proefde vorig jaar voor het eerst van de organisatie en de motivatie die Indi en Marijn opbrachten voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Zo heeft hij hen geholpen met de acties, maar ook op de fiets. Na samen met Indi en Marijn iets meer dan 500 km af te leggen, was de beslissing gevallen: ‘Volgend jaar fiets ik de hele 1000 km mee!’.


Onze overtuiging en wil om iets te doen om deze ziekte te bestrijden, komt vanuit onze eigen ervaringen. Indi heeft op jonge leeftijd zijn opa en nonkel verloren aan kanker, Christophe is er in zijn omgeving ook reeds mee geconfronteerd en Marijn heeft hierdoor drie jaar geleden afscheid moeten nemen van zijn vader. Daarom schreven we ons in en fietsen we in 2022 als team mee met het peloton van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.
Deze zware afstand loopt voor ons parallel met de zware strijd die wij familie en vrienden hebben zien (en nog steeds zien) voeren met kanker. Zij die deze strijd voeren of jammer genoeg hebben verloren zullen ons de kracht geven om door te zetten. 


Als team van de 1000 km moeten we 16.500 euro inzamelen. Deze hoop geld gaat integraal naar kankeronderzoek dat een directe invloed heeft op het leven en welzijn van een kankerpatiënt. Om dit bedrag in te zamelen, willen we verschillende activiteiten in het leven roepen. Zo plannen we een oudejaarsrun op 31 december 2021, een mooie wandeling tijdens het voorjaar van 2022 en een online verkoop van wijn en andere. Volg ons en onze activiteiten hiervoor op sociale media!


Helpen jullie mee ons doel te bereiken?
Alvast bedankt voor jullie steun en jullie aanmoediging! Die geven meteen ook onze fietsbenen een boost en extra zin om de komende maanden te trainen voor de 1000 km.


Marijn, Christophe en Indi

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170237143

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.