De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Typografics

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
148 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
4 teams kunnen niet starten

Vorig jaar nam Typografics met 4 teams deel aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. De fietsers legden in totaal 4.000 km af. “Je krijgt echt een band met de andere deelnemers. Tenslotte ben je daar allemaal met hetzelfde doel: kankeronderzoek steunen en mensen met kanker een hart onder de riem steken.”

Via diverse stortingen, een spaghettislag én webshop met eigen creaties kon het grafisch bedrijf maar liefst 20.788,90 euro inzamelen voor de strijd tegen kanker. De renners van Typografics fietsten dat jaar in het bijzonder voor een collega met leukemie.

Aangezien de editie van 2018 zo goed meegevallen is, stuurt Typografics tijdens het hemelvaartweekend van 2019 6 teams op pad. Je kan hen weer steunen via een storting, de jaarlijkse spaghettislag, aankoop in de webshop en diverse andere acties. Elk team heeft 5.000 euro nodig om te mogen starten op 30 mei 2019.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170173586

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.