De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Umicore Olen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Twee teams van Umicore Olen zullen dit jaar tijdens het hemelvaartweekend deelnemen aan de tiende editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

An Hagenaars, Els Heylen, Koen Schoors, Leo Maes, Luc Huysmans, Mark Vaes, Stephan Jannis, Walter Deswert en William Flyn zullen trappen tegen kanker.

Lees hieronder waarom ze deelnemen.

'Ik neem al verschillende jaren deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Kanker is een verschrikkelijke ziekte die ook aanwezig is in mijn familie- en vriendenkring. Ieder jaar sta ik versteld van de vele positieve reacties die ik krijg, omdat we met Umicore meefietsen om de strijd tegen kanker te steunen. Ik ben trots dat ik dit voor Umicore mag doen!'

'Het is de zevende editie voor mij. Dit event blijft me telkens opnieuw boeien vanwege verschillende aspecten. Er is de superprofessionele organisatie, de speciale sfeer, het publiek onderweg met de aanmoedigingen en uiteraard ook het goede doel. Het is bovendien altijd plezant om deze rit samen met Umicore collega’s te rijden. Samengevat, ik zou het voor geen geld willen overslaan!'

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170047631

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.