De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

United for Life

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
4568 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

‘United’ omdat iedereen van ons al geconfronteerd werd met kanker: de ziekte zelf heeft doorgemaakt, of beleefd via familie, vrienden of collega’s.

‘United’ rijden we onze 1000 km, ter nagedachtenis van onze dierbaren die we verloren aan kanker, maar ook ter ere van alle andere kankerpatiënten die strijden tegen de ziekte.

‘United’, omdat we samen geld willen inzamelen om het onderzoek naar kanker verder te steunen.

‘United’ trappen we tegen kanker, maar nog veel meer fietsen we voor het LEVEN!

United for Life!

Volg ons op www.unitedforlife.be

Alvast bedankt voor jullie steun.

Team United for Life: Tim Van Damme, Line Reynaert, Filip Vandepitte, Kristel Reynaert, Nicolas Reynaert, Jurgen Van Damme, Stefaan Vandoorne, Chris Deloof, Luc Vandepitte, Thomas Savaete

Fietsers ploeg 2/2022: Nadine Heyninck, Jo Demeyer, Peter Savaete, Johan Vandevelde, Sandra Plasschaert, Myriam, Judith Vandepitte, Bieke Louagie, Dries Devolder.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170194303

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.