De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Van der Bracht Guy

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
5805 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten
 
Internationaal

De kogel is door de kerk. Ik trap in 2020 mee tegen kanker!

Naar aanleiding van mijn 50ste verjaardag in 2020 zocht ik een uitdaging, iets speciaals om te doen!

Lang heb ik over deze uitdaging niet hoeven denken. Ik deed reeds eerder mee met de editie van 2012.
En ik kan u vertellen, het is iets dat blijft hangen. Zoveel dankbaarheid en appreciatie die je ervoor krijgt, dat is een emotionele rollercoaster!

Voor alle kennissen, vrienden en familie die met deze ziekte in aanraking kwamen: voor jullie doe ik het. Ik wil jullie op deze manier een hart onder de riem steken en de steun geven die jullie verdienen!

Dat ik de sportieve uitdaging kan koppelen aan een goed doel zijn twee vliegen in één klap … Twee uitdagingen tegelijkertijd, ééntje op sportief vlak en ééntje op financieel vlak. ;-)

Op sportief vlak ben ik fier te zijn toegelaten tot het internationale peloton als solorijder. De volle 1000 km tijdens het hemelvaartweekend van 2020 (21 mei tot 24 mei) wordt dus mijn eerste uitdaging!

Voor het financiële gedeelte durf ik te hopen op de vrijgevigheid van goede harten. Bij één van mijn geplande acties of door het doneren van een gift.

Sportief steunen kan mentaal of door me in je wiel een stukje mee te nemen. ;-)
Financieel steunen kan op één van de manieren zoals hieronder uitgelegd.

Voor beide uitdagingen zal ik jullie steun nodig hebben. Deze zal zeer worden geapprecieerd. Alvast 1000 maal dank!

Sportieve groet,
Guy

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 350012124

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.