De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vélo Vegas & Like Bikes

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
3950 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Vélo Vegas & Like Bikes on tour

Voor de allereerste keer doen wij als gloednieuw fietsteam mee aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. 

In 2020 willen we bijdragen aan een betere wereld en daarom zullen we fysiek tot het uiterste gaan. Met ons 3 kijken we ernaar uit om de 1000 km voor Kom op tegen Kanker te fietsen.

Vooraleer deze fysieke uitdaging kan starten, staan we voor een andere uitdaging: 5500 euro inzamelen. Deze 5500 euro gaat integraal naar onderzoek van Kom op tegen Kanker dat wordt gevoerd om de overlevingskansen en levenskwaliteit van de mens te verbeteren. Op heden worden er nog te veel mensen getroffen door deze vreselijke ziekte waardoor wij heel gedreven zijn om dit bedrag te verzamelen. 

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en hebben we jullie steun nodig. Iedere bijdrage telt. Wil jij ons dat extra duwtje in de rug geven? Alle info voor het schenken van een gift vind je hieronder. Een gift is vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar. 

Samen staan we wel degelijk sterker in de strijd tegen kanker. 

Alvast 1000 x bedankt voor jullie steun en aanmoediging. 

Sportieve groeten,
Nancy, Gregory & Stefanie

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170222086

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.