De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Velodroom

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
17.862 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Na twee succesvolle deelnames aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker staat de teller van de Velodroom-renners in totaal op 6000 km.  Met een bedrag van in totaal al € 30.000 mogen we best fier zijn op de bijdrage die we de voorbije twee jaren samen met onze achterban geleverd hebben ten voordele van Kom op tegen Kanker.

En of we de smaak te pakken hebben! In 2020 brengen we opnieuw vier teams aan de start van dit prachtige evenement. Tijdens het hemelvaartweekend van 21 tot en met 24 mei 2020 fietsen Han, Erwin, Yves, Tom, Ludo, Elke en David de 1000 km. Hetzij solo, hetzij als dagrenner.

Onze motivatie? SAMEN de strijd aangaan.  

Wil je ons helpen? Kijk dan snel verder op onze website en schrijf in voor onze acties of doe een gift.

SAMEN trappen we tegen kanker!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170195313

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.