De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vlotter

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
2760 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Vlotter is een veelzijdige sociale onderneming met activiteiten in maatwerk, zorg en welzijn in de Rupelstreek, met vestigingen in Boom en Niel.   

Na een deelname aan de actie 'Lichtpuntjes tegen Kanker' zijn we niet aan ons proefstuk toe om Kom op tegen Kanker te steunen. In 2021 zetten we ons beste beentje voor om met een enthousiast team van 8 deelnemers geld in te zamelen voor het goede doel met een deelname aan de 1000 km.  

We hebben de ambitie om sponsors en gevers van giften aan te moedigen om ons team te steunen en willen daarom ook een aantal leuke acties opzetten, die gebaseerd zijn op het versterken van de teamspirit en die zoveel mogelijk collega’s zal mobiliseren om mee te participeren.

  • We plannen een ontbijtmand en een eetactie waarvan de opbrengst naar Kom op tegen Kanker gaat. 
  • Voor fietsende sympathisanten organiseren we een fietstocht. 
  • We zoeken een aantal sponsors voor onze Vlotter-wielertruitjes.  

Hou onze website en Facebook- en Instagrampagina zeker in het oog!   

Aan iedereen die ons, als nieuwelingen in dit gebeuren, steunt, zeggen we nu al: dank jullie wel!!  

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170236032

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.