De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

We Gaan Ervoor!

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
458 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

4 dagen ...

8 etappes ...

1000 kilometer ...

Wij gaan er samen voor, om te trappen tegen kanker!

Enkele jaren geleden was het onze eerste deelname. Nu gaan we voor de zevende keer de 1000 km fietsen. We doen dat om het wetenschappelijke onderzoek naar kanker te steunen, voor iedereen die al dan niet rechtstreeks te maken heeft met deze ziekte, maar vooral als eerbetoon aan Eline en Laura’s moeder, die veel te jong overleden is aan kanker.

Ze was een heel sterke vrouw met een sterke persoonlijkheid, altijd positief en van elke donderslag kon zij een lichtpunt maken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze tijdens haar twee jaar lange strijd nooit aan opgeven heeft gedacht. Telkens zei ze weer: 'We gaan ervoor!'.

Dit jaar gaan we er opnieuw samen voor! Jaarlijks krijgen meer dan 38.000 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben, wij willen deze mensen laten zien dat ze er niet alleen voor staan! Met een paar vrienden hebben we de handen in elkaar geslagen om dit goede doel te steunen.

Ieder zijn taak, elk zijn deel. Samen sterk, één geheel!

 

Om deel te nemen gaan we eerst 5500 euro inzamelen om nadien de 1000 km te trotseren.

 

Wil je ons graag steunen?       
Dat kan door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker (BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83) met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de code 170 102 267. Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170102267

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.