De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

We trappen door

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
23.046 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Je kiest er niet voor, het overkomt je. En dat gebeurde ook bij mijn echtgenote, Ria. In september 2014 kreeg ze de diagnose borstkanker. Operatie, chemo’s en bestralingen. Het lijkt evident, maar dat is het zeker niet altijd. Maar ze ging ervoor.

Precies een jaar later voor de tweede keer slecht nieuws. Uitzaaiingen in de lever. De ziekte wordt dus verder opgevolgd. De tweemaandelijkse controles zijn uiteraard heel spannende momenten.

De steun van de kinderen, kleinkinderen, familie, buren en de vele vrienden is daarbij enorm belangrijk. Dikke merci daarvoor!

Uiteraard is de medische wetenschap ook heel belangrijk in ons verhaal en in de verhalen van de vele lotgenoten. En we hebben veel vertrouwen in die wetenschap. Vandaar mijn idee om in 2022 (van 26 t.e.m. 29 mei) voor de 6de maal als solorijder deel te nemen aan de 1000 km. Samen met Ria wil ik er ook ten volle voor gaan. We geven dus niet op … We trappen door.

De € 5500 die nodig zijn om effectief te mogen deelnemen, hebben we al ingezameld. Bijkomende euro’s zijn uiteraard welkom om het goede doel, Kom op tegen Kanker, te steunen en dus de strijd tegen de ziekte verder te kunnen zetten.

Armand Konings

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170178135

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.