De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

We trappen door

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
6375 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Je kiest er niet voor, het overkomt je. En dat gebeurde dus bij mijn echtgenote Ria. In september 2014 kreeg ze de diagnose ‘borstkanker’. Operatie, chemo’s en bestralingen. Het lijkt evident, maar dat is het zeker niet. Een jaar later voor de tweede keer slecht nieuws. Uitzaaiingen in de lever. Intussen is de situatie stabiel, maar de ziekte wordt verder opgevolgd.

Bijna 7 jaar later, in mei 2021, werd bij mij eveneens kanker vastgesteld in mijn rechterwang. Gelukkig kon de behandeling (7 chemo’s en 35 bestralingen) snel opgestart worden. In november opnieuw een controle en daaruit bleek dat het probleem niet volledig opgelost was. Er volgde nog een operatie.  Bij de laatste PET-scan in juli 2022 waren de kwaadaardige celletjes gelukkig verdwenen.

Uiteraard komen er voor ons beiden nog regelmatige controles.  Dat zijn natuurlijk steeds spannende momenten. De steun van de kinderen, kleinkinderen, familie, buren en de vele vrienden is hierbij enorm belangrijk. Dikke merci daarvoor!

Uiteraard is de medische wetenschap ook heel belangrijk in ons verhaal en in de verhalen van de vele lotgenoten. En we hebben veel vertrouwen in die wetenschap. Vandaar mijn idee om in 2023 (van 18 t.e.m. 21 mei) voor de 7de maal als solorijder deel te nemen aan de 1000 km. Samen met Ria wil ik er ook ten volle voor gaan. We geven dus niet op … We trappen door

De afgelopen jaren hebben de organisatoren van de ‘Ronde rond Essen’ zich ook sterk geëngageerd voor dit goede doel. Sinds vorig jaar rijden een aantal Gaffelo fietsers als tweede team eveneens mee.

Het startgeld dat nodig is om met twee teams te mogen deelnemen bedraagt € 11.000. Een deel ervan (€ 6.375,00) hebben we reeds verzameld. Bijkomende euro’s zijn uiteraard welkom om het goede doel, Kom op tegen Kanker, te steunen en dus de strijd tegen de ziekte verder te kunnen zetten. Wil je Kom op tegen Kanker via ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop ‘Steun dit team’ op de website: https://www.1000km.be/team/we-trappen-door
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker    BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170 178 135

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Alvast bedankt

Armand Konings

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170178135

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.