De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wij tegen kanker

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
2751 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

'Wij tegen kanker' staat voor een groep kameraden in Drongen. In 2016 verloren we een vriend op 47-jarige leeftijd aan kanker. Ter nagedachtenis besloten we toen om actie te ondernemen ter ondersteuning van het onderzoek naar kankerbestrijding.

In 2019 namen we voor de eerste maal deel met twee teams aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker en konden we 10.000 euro overmaken aan Kom op tegen Kanker. In 2020 namen we eveneens deel, zij het aan de alternatieve versie door de lockdown, deze keer met volledig mannen- én vrouwenteam. Ook de editie van 2021 laten we niet aan ons voorbijgaan. Daarom organiseren we de komende periode verschillende coronaproof activiteiten om de startsom van 5500 euro per team bij elkaar te krijgen. We hopen zo in 2021 11.000 euro te kunnen overdragen aan Kom op tegen Kanker.

 

 
 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170209659

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.