De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Woonpunt

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Voor de eerste keer engageren wij, Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken (KLEMO), ons om deel te nemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Wij zullen deelnemen met één team bestaande uit vijf sportievelingen in het nationale peloton. Waarbij sommige collega's één rit voor hun rekening zullen nemen en andere meerdere ritten.

Als sociale huisvestingsmaatschappij staan we bij KLEMO met onze twee voeten in de samenleving. Dat gaat veel verder dan enkel woningen bouwen en verkopen. Iedereen komt wel eens in contact met naasten die te maken krijgen met kanker. Ook binnen onze sector kennen we helaas collega's die door de ziekte zijn getroffen.

Aangezien onderzoek voeren een groot verschil maakt in de strijd tegen kanker, zetten wij ons als team graag in om ons steentje bij te dragen.

Al onze acties zijn op deze pagina te volgen. 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170225625

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.