De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

WTC De Loltrappers

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Beste familieleden, vrienden en sympathisanten,

Voor de elfde keer pakt Kom op tegen Kanker uit met de 1000 km.

Wij storten ons in dit avontuur onder de naam 'WTC De Loltrappers'.

Het concept van de 1000 km is eenvoudig, maar houdt een dubbele uitdaging in.

De eerste uitdaging bestaat erin om met ons team 5500 euro in te zamelen. Dat is van groot belang, aangezien er nog steeds te veel mensen in onze (nabije) omgeving te kampen krijgen met deze ziekte. 

Voor het financiële luik durven we dus op jullie medewerking rekenen, waarvoor we jullie alvast hartelijk willen bedanken.

De tweede uitdaging is eentje op sportief vlak. Die beschouwen wij als de kers op de taart na onze inzamelingsactie(s). 

Met ons team dienen wij, op vier dagen tijd, 1000 km te fietsen.

Elke ochtend vertrekken we vanuit Mechelen, om na een tocht van 250 km terug aan te komen aan de voet van de Sint-Romboutstoren.

Wij kijken er alvast enorm naar uit en hopen met onze ambitie jullie te kunnen overtuigen om een steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Met sportieve groeten,

WTC De Loltrappers

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170219864

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.