De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

WTC De Spekkies

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
3162 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Groot nieuws! Spekkie's 1.000km wordt WTC De Spekkies.

Nadat Gilles zich vorig jaar al voorbereidde om aan de start te komen, kent zijn actie navolging binnen de familie. Lotte, Yenthe, Alain en Michel stomen zich alvast klaar om in 2022 eveneens aan de start te staan van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Kort nadat de inzamelingsacties vorig jaar werden opgestart, werd bij Lotte borstkanker vastgesteld. De ver-van-ons-bed-show kwam plots akelig dichtbij. Kort daarna gevolgd door nog twee kankergevallen in de familie. En dus kunnen we nu niet anders dan nog eens extra onze stinkende best te doen. Enerzijds om middelen te verzamelen voor kankeronderzoek, maar anderzijds ook door fysiek boven onszelf uit te stijgen.

Helaas laten de coronamaatregelen niet toe om opnieuw een Benefietfuif te organiseren. Als alternatief organiseren we daarom op zaterdag 12 maart 2022 een gravelfietstocht en een wandel- en looptocht.

Sponsors mogen zich steeds melden voor ons evenement. Daarnaast is elke gift van sympathisanten welkom om aan de benodigde 5.500 euro te geraken.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170231988

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.