De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Tracking IP

Sta je langs de kant van de weg klaar om te supporteren, en wil je weten hoelang het nog duurt voor het peloton daar is? Dat kan dankzij het trackingsysteem dat GeoDynamics voor ons heeft klaargezet. Via de tool kun je tot op de seconde en tot op straatniveau zien waar het intranationale peloton zich bevindt. Ook het nationale peloton volgen?

Let wel: onderstaande links zijn pas actief vanaf 26 mei. Tot dan is het systeem mogelijks nog onderhevig aan aanpassingen. 

DAG 1 Mechelen - Durbuy
DAG 2 Durbuy - Hasselt
DAG 3 Hasselt - Ieper
DAG 4 Ieper - Mechelen

Terug naar overzicht

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.