De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vertrek- en aankomsttijden pelotons

Zet de snoozeknop van je wekker maar meteen uit. Ook tijdens deze editie van de 1000 km is het immers belangrijk dat je op tijd aan de start verschijnt en dat je zeker 15 minuten voor het vertrek van je peloton startensklaar bent. Of je nu 's ochtends vertrekt in de Nekkerhal in gaststad Mechelen, of 's middags in een van de vier middagsteden. 

Opgelet aan laatkomers: de pelotons werden zorgvuldig samengesteld. Aansluiten bij een ander peloton met eenzelfde snelheid is NIET mogelijk!

Hieronder vind je alvast de vertrek- en aankomsturen van de pelotons:

Terug naar overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.