De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vertrek IP

Net als de nationale pelotons zal ook het intranationale peloton op donderdagochtend 26 mei in Mechelen vertrekken. Het vertrek voor het intranationale peloton is voorzien om 7u30, als zevende in de rij. We vragen je wel om vroeger aanwezig te zijn zodat je voldoende tijd hebt om je te registreren. 

Bagage afgeven en parkeren


 Op donderdagochtend 26 mei kun je je bagage afgeven en je auto parkeren op de bovenste verdieping van de parking van de brandweer.

Adres: Plattebeekstraat 13, 2800 Mechelen

Je kunt deze parking alleen betreden met een parkeerkaart (ook als je je auto niet parkeert). Deze ontvang je via mail.

Bagage afgeven kan tussen 6 en 6.45 uur. Daarna kun je met de fiets naar de registratiebalie, op ongeveer 600 meter fietsen. Dit zal duidelijk aangegeven worden via een uitgepijlde route. 

Wie wil, kan zijn of haar bagage ook woensdagavond 25 mei komen afgeven tussen 18 en 19.30 uur. Graag wel op voorhand een seintje per mail met vermelding van het uur dat je aankomt en je naam of teamnummer naar 1000km@komoptegenkanker.be. Zo weten we wie we mogen verwachten.

Aanmelden

Na het afgeven van je bagage kun je aan de registratiebalie je startpakket ophalen en het startblad tekenen. Er is een aparte registratiebalie voor het intranationale peloton. In je startpakket vind je je stuurplaatje, je polsbandje voor dag 1, je oversokken en je button (indien je deze bestelde). 

Aan het begin van elke dag teken je een startblad en ontvang je een nieuw polsbandje. Bekijk de dagplanning om te weten hoe de dagen worden ingedeeld.

Terug naar overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.