De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vertrek naar Rennes

Met de bus

Reis je met de bus vanuit Mechelen mee naar Rennes, dan verwachten we jou in Mechelen op woensdag 17 mei om 8u. De precieze locatie en parkeermogelijkheden worden binnenkort bekendgemaakt.
 

Met eigen vervoer

Ga je op een andere manier naar Rennes, dan spreken we af aan de 1000km-desk in Hotel Mercure in Rennes tussen 15 en 18u.
 

Fietstransport

Ook je fiets wordt uiteraard veilig naar Rennes gebracht (zie foto). Het is niet nodig om je fiets hiervoor te demonteren. Bij het inladen, word je gevraagd om alleen het voorwiel van de fiets te halen en in een hoes te stoppen. Zo hoeft niemand anders aan je fiets te sleutelen voor of na vertrek. Voor de fiets in de aanhangwagen wordt geplaatst, wordt er ook een foto van gemaakt en krijg je een nummer om je fiets in Frankrijk opnieuw mee op te halen.

Fietsen met schijfremmen kunnen ook perfect worden vervoerd. Of je fiets velg- of schijfremmen heeft, geef je door op het moment dat je je fiets registreert voor het transport.

Je fiets is verzekerd tijdens het transport van Mechelen naar Rennes.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.