De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verzekering IP

Je bent van start tot aankomst van de rit verzekerd voor lichamelijke schade. Daarvoor hoef je bij je aanmelding alleen het startblad te ondertekenen. Opgelet: fiets je zonder helm of zonder geldig stuurplaatje, dan ben je niet verzekerd. Schade of diefstal aan fiets of wagen zijn niet inbegrepen, daar dien je als deelnemer dus zelf voor te zorgen.

 

Na 15 maart 2022 kun je niet meer annuleren en worden de verblijfkosten niet terugbetaald, ook niet gedeeltelijk. Je kunt zelf een annulatieverzekering afsluiten om deze kosten te dekken. Raadpleeg de deelnamevoorwaarden voor meer informatie.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.