De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vraag je plaatje aan

De geweldige sfeer tijdens de 1000 km, daar zorgen de dj's van KPMG graag mee voor! En wel door jouw favoriete plaatjes te draaien. Fietsers, supporters en vrijwilligers kunnen immers hun powerplaatjes op voorhand aanvragen. Ofwel:

  • door onderstaand formulier in te vullen. Als je het formulier invult, ga je ermee akkoord dat de dj's van dienst je antwoorden gebruiken bij het omroepen van het muzieknummer. Ook op het event zelf zul je via een QR-code het formulier kunnen invullen.  
  • door op de dag zelf een kaartje in te vullen en te droppen in een collectebus in het evenementendorp.

Dus, krijgen jouw fietsbenen een extra boost door het horen van dat ene nummer? Of wil je een liedje aanvragen om je teamgenoot te verrassen?

Alle opzwepende, swingende en motiverende verzoeknummers zijn welkom!

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.