De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vrijwilligers 2022

Wil jij tijdens de volgende editie van de 1000 km graag helpen om er op een veilige manier een succes van te maken? Top! Laat dan hier je gegevens achter. Dan contacteren wij je graag tijdens de voorbereidingen van de elfde editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker en spreken we af welke taak jij graag op jou zou nemen.

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.