De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vrijwilligers

Je hoeft niet zelf te fietsen om één van de helden van de 1000 km te worden. Als vrijwilliger ben je tijdens het hemelvaartweekend (van 21 tot en met 24 mei) even waardevol. Door de organisatie te ondersteunen als vrijwilliger zorg je er immers voor dat het ingezamelde startgeld naar kankeronderzoek kan gaan. Zo maak je als vrijwilliger ook mee het verschil!

Dus wil jij samen met ons een succes maken van deze editie van de 1000 km? Kijk dan hieronder waar en wanneer je kunt helpen en meld je nu aan als vrijwilliger voor de 1000 km

Heb je vrienden of familieleden die net als jij een handje willen toesteken? Registreer hen dan ook meteen. Na je registratie krijg je een bevestigingsmail. Midden mei ontvang je van ons een e-mail waar en wanneer we je precies verwachten. Je kunt je registreren voor meerdere dagen. Hou er alvast rekening mee dat je op eigen kracht naar de desbetreffende locatie moet komen.

Alvast heel erg bedankt voor je inzet!

Jouw gegevens
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.