De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Interesse om je als vrijwilliger in te zetten in 2023?

Wil jij tijdens het hemelvaartweekend in 2023 graag helpen om van de twaalfde editie van de 1000 km een groot succes te maken? Geweldig! Als vrijwilliger ben je immers even onmisbaar als de fietsers zelf. Want door te helpen tijdens het evenement, zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Zo maak je dus rechtstreeks mee het verschil. 

Vul onderstaand formulier in en dan contacteren we jou wanneer je je officieel kunt registreren als vrijwilliger. Let op: door het inzenden van dit formulier ben je dus nog niet ingeschreven. We sturen je een mail met het definitieve registratieformulier.

Opgelet: om te vrijwilligen op events voor Kom op tegen Kanker moet je minstens 16 jaar oud zijn. Ben je jonger dan 16 jaar en wil je toch je handen uit de mouwen steken? Zorg dan dat je vergezeld bent van een volwassene en contacteer ons via 1000km@komoptegenkanker.be.

 
1 Begin 2 Voltooid

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.