De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

WACHTLIJST - Registreer voor het intranationale peloton van de 1000 km 2022!

De registraties voor het intranationale peloton voor de 1000 km editie 2022 zijn afgesloten.

Laat je gegevens hieronder achter op de wachtlijst. Als er plaats vrijkomt, nemen we graag contact met je op.

Vier dagen op rij een rit van 250 km fietsen in peloton, daarbij alle windstreken van het land aandoen en elke avond overnachten op een andere locatie. Om dan op zondagavond samen met de fietsers van de nationale pelotons feestelijk aan te komen in gaststad Mechelen. Dat is het intranationale peloton van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Het uitdagende parcours van dit peloton bevat bovendien verschillende stukken van bekende wielerklassiekers.

De veelgestelde vragen kun je hier nog even doornemen.

Neem je deel vanuit een bedrijf of organisatie? Geef dan steeds de organisatie-/bedrijfsgegevens op in plaats van je persoonlijke gegevens.

Deelname vorige editie
9 cijfers, beginnen met 170 (zonder spaties), bijv. 170111222
Solorenner informatie
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.