De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bedankt aan alle vrijwilligers, en tot snel op de 1000 km 2022!

01.03.2022

De 1000 km zou niets zijn zonder fietsers, maar kan ook niet zonder vrijwilligers. Niet zonder de enthousiaste vrijwilligers die tijdens het hemelvaartweekend de deelnemers in de watten leggen, en niet zonder de even enthousiaste vrijwilligers die zich in aanloop naar de 1000 km samen met zoveel teams inzetten om het startgeld in te zamelen. Tijdens deze #weekvandevrijwilliger willen we hen dan ook enorm bedanken om er altijd mee voor te zorgen dat alles op wieltjes loopt!

Ook dit jaar zijn er opnieuw heel wat helpende handen nodig tijdens het hemelvaartweekend. Dus, ken jij een familielid dat wil helpen bij de bevoorrading, een collega die een handje wil toesteken bij het vertrek, een vriend(in) die wil meewerken bij de aankomst ...? Wijs hem of haar dan snel de weg naar de1000km.be/vrijwilligers, en vertel er meteen bij dat ook vrijwilligers een onvergetelijk hemelvaartweekend tegemoet gaan. Zij zijn er immers zeker van dat ze de 1000 km vanop de eerste rij mee kunnen beleven! Dat kan trouwe vrijwilliger Chantal bevestigen:

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.