De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

In enkele stappen naar de start in Mechelen

De nationale pelotons van de 1000 km editie 2020 zijn volzet. Daarvoor kun je je nog slechts aanmelden voor de wachtlijst. Je kunt nog wél inschrijven voor de internationale pelotons.

1. Registreer je team. 
Klik via de links hierboven door naar het gewenste formulier. Vul het volledig in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

2. Stel je team samen. 
Rij je de volledige 1000 kilometer op je eentje? Of verdeel je de afstand liever onder meerdere teamgenoten? Dat kan allebei. De basisregels: een team bestaat uit maximum acht leden, telkens is er slechts één teamlid aan het fietsen, en om de 125 km kan er gewisseld worden.

3. Breng met je team 5500 euro bijeen (of 6000 euro voor de solofietsers van het internationale peloton).
Elk ingeschreven team dat 5500 euro heeft ingezameld voor de strijd tegen kanker mag deelnemen aan de 1000 km. Inzamelacties, giften, sponsoring … het zijn allemaal manieren om het geld bijeen te krijgen. Meer inspiratie vind je hier.

4. Wij maken mee promotie voor je acties. 
Wij stellen gratis promomateriaal ter beschikking. Zo kan je je acties zo goed mogelijk in de kijker zetten. En je kunt je acties ook aankondigen op onze site. Zo is meteen heel Vlaanderen op de hoogte wanneer en waar je iets organiseert.

5. Stoom je klaar voor het hemelvaartweekend.
Zorg dat je in vorm bent voor de 1000 km. Train voldoende, rust voldoende en pas je voeding aan bij lange duurtrainingen.

6. Blijf op de hoogte.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief, volg #de1000km op Facebook en Instagram en je verneemt het als eerste als er nieuwe informatie beschikbaar is. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze mensen via 02 227 69 60 of 1000km@komoptegenkanker.be (of vul het contactformulier in).

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.