De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Trap mee tegen kanker!

Er zijn redenen in overvloed om mee te doen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

  • Eén of enkele etappes meerijden, of misschien zelfs de volledige afstand: het is een sportieve uitdaging die kan tellen.
  • Hoe vaak krijg je de kans om in zo’n professionele organisatie door Vlaanderen te fietsen? Ongehinderd door enig ander verkeer. Enkel moeten denken aan fietsen; al de rest wordt voor jou gedaan.
  • De enorme sfeer en solidariteit tussen de deelnemers.
  • Elk jaar 38.000 nieuwe kankerdiagnoses in Vlaanderen; dat zijn 38.000 redenen op zich.
  • Met je deelname draag je financieel je steentje bij aan de strijd tegen kanker.
  • Hoe groter onze pelotons, hoe groter het hart onder de riem voor mensen met kanker.
  • ...

Zoals je ziet, redenen genoeg. Waarom zou je dus niet deelnemen? Toch niet omdat je denkt dat 5500 euro een te groot bedrag is om bij elkaar te krijgen? Want dat is het absoluut niet. Kijk hier maar!

Twijfel je nog steeds? Laat je dan over de streep trekken door de deelnemers van de voorbije edities (klik op de foto om hun verhaal te lezen):

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.