De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zilveren Peloton

Het gele peloton, het rode, het donkerblauwe, fuschia... Je kent ze allemaal. Dit jaar introduceren we een nieuw peloton: het Zilveren Peloton. En ja hoor, de naam doet het peloton alle eer aan! 

Niet alleen tijdens het hemelvaartweekend zal er gefietst worden in de strijd tegen kanker. In de week van de 1000 km zal er ook stevig getrapt worden in een aantal woonzorgcentra in Vlaanderen. Die woonzorgcentra gaan de uitdaging aan om samen met de inwoners 1000 km te fietsen en geld in te zamelen. Fietsen doen ze uiteraard niet op de koersfiets, maar wel op de hometrainer. Geweldig, toch?

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.