De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zo maak je je teampagina aan

De teamtitularis heeft toegang tot de persoonlijke pagina van jouw team. Op die pagina kun je tekst, foto’s en links naar sociale media toevoegen en aanpassen, je acties aankondigen én ook de stortingen voor jouw team(s) bekijken.

 

 


 


 

 • Ga naar www.de1000km.be. Via 'Aanmelden' in de gele balk op de homepagina kom je op de loginpagina.
   
 • Je logt in met jouw e-mailadres waarmee je bij de 1000 km geregistreerd bent.
   
 • Ken je je wachtwoord niet meer of had je er nog geen, dan kun je gewoon een nieuw aanvragen via 'Wachtwoord vergeten?'.
   
 • Zodra je bent ingelogd, kom je op je beheerpagina.
   
 • Rechtsboven onder 'Teampagina beheren' zie je een keuzemenu 'Kies een team'. Dit gaat over je 'hoofdteam', het team met het actienummer waarop je geld inzamelt en dus ook het team dat op de website verschijnt. Het overgrote deel van de teamtitularissen zal hier dan ook één team zien staan. Hoeveel geregistreerde teams je onder dat hoofdteam hebt staan, zie je linksboven op je teampagina.
   
 • Via 'Teaminfo beheren' kun je de informatie voor je teampagina aanpassen. Verwijder de standaardafbeelding en –tekst, en voeg je eigen afbeelding en informatie toe. Je kunt ook links toevoegen naar Facebook, Twitter, Instagram en/of je website of blog.
   
 • Zelf een actie invoeren op de website is even makkelijk. Alle velden wijzen zichzelf uit. Je kunt apart aangeven waar bezoekers extra info kunnen vinden over je evenement (telefoon, e-mailadres, website, evenementenpagina op Facebook, de affiche van je evenement). Die info komt in een apart kadertje bij je actie. Daarnaast wordt er een handig kaartje in Google Maps gemaakt aan de hand van het ingegeven adres.
   
 • Ben je ingelogd, dan kun je ook gewoon op de site surfen. Wil je vervolgens terug naar je beheermenu, dan klik je op 'Beheerpagina' in de oranje menubalk.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.